Home  >  

Meesterkok Pierre Wynants, ambassadeur van "De Ster van de Belgische Keuken", stelt de Award ter beschikking van de organisatie. De Award is een creatie van Val Saint Lambert op basis van het logo ontwikkeld door Jan Vanderstraeten - The Idea Wisperer. Het kroontje met Belgische diamanten geven een extra dimensie aan deze wisselbeker.

De winnaar van de wedstrijd wordt een jaar lang de virtuele eigenaar van de wisselbeker en mag zich voor 1 jaar ‘De Ster van de Belgische Keuken’ noemen. Het winnende gerecht zal in het juiste seizoen te proeven zijn in het restaurant waar De Ster werkzaam is!

De winnaar 2020 gaat ook naar huis met (voorlopige prijzenpot)

  • ontvangt van RATIONAL een RationalVario Cooking Center ter waarde van 12.000 €

  • ontvangt van CULINAIRE SAISONNIER een uitgebreide reportage van 6 pagina’s in de Saisonnier en 2 pagina’s in Patisserie& Desserts, met interview en met professionele fotografie op locatie van de winnaar.
    Mediawaarde van deze prijs is € 10.000.


  • De 2 finalisten krijgen van MSC CRUISES een CRUISE voor 2 personen ter waarde van ieder 2.000 €.
    • Cabine met terras
    • Op te nemen voor de zomer 2021 - MSC Grandiosa
    • Nieuw schip 2020

  • De winnaar krijgt van BERGHOFF een messenset, de andere 3 chefs krijgen elke één mes

  • De winnaar krijgt van LE NOUVEAU CHEF een geschenkbon ter waarde van 150 €, de andere 3 chefs een bon van 75 €

De laureaten krijgen ook nog een diploma ondertekend door de wedstrijdjury.

 

 




 

Onze partners